Gröna rummet är avvecklat!

Stefan

Efter sommaren har vi kommit fram till att vi måste riva vårt gröna rum. Vi hinner inte njuta av rummet utan det känns just nu mest som jobb och ansvar. Så efter moget övervägande bestämde vi oss för att avsluta det stora paludariet och alla akvarier. Grodorna tänker vi däremot behålla.
En del i beslutet är att grodterrarierna måste rivas eftersom de inte håller tätt. Vi har fukt på fel ställen och det syns mögelprickar på undersidan skåpet.
Vi kommer att bygga ett nytt större skåp för samtliga grodor med innehåll från paludariet och de nuvarande skåpen. Det nya skåpet får en bättre placering i vardagsrummet där vi förhoppningsvis kan njuta av det bättre.

2 kommentarer till “Gröna rummet är avvecklat!”

 1. Ami Barre skriver:

  Tråkigt att ni river, men fullt förståeligt! Det nya grodskåpet blev ju fantastiskt fint, och nu kan ni verkligen njuta av det. Så härligt att allt ni har gjort också finns kvar här på sidan. Jag håller med föregående talare: Ni är helt fantastiska och det är en glädje att gå in här och läsa och titta på bilder när man känner att man behöver en liten kick. Tack, och lycka till med alla grodorna.

 2. Simon skriver:

  Hejsan!
  Vad tråkigt att läsa att ni tänker avveckla erat gröna rum. Jag brukar titta på hur ni byggt det stora paludariet och det har varit väldigt roligt att se allt liv utvecklas där i. Jag tycker att ni är helt fantastiska som delat med er så detaljerat av erat bygge så att alla kan få inspiration och kunskap till sina byggen.

  Ha det bra!!
  /Simon

Skriv en kommentar

Observera att kommentaren inte visas förrän vi godkänt den, ifall det är första gången du skriver något.