Äntligen dags för lite uppdateringar

Stefan

Både fisk- och grodsidorna har äntligen fått sig en rejäl uppdatering. Jag har fotat en del under vintern och kommer att bakuppdatera några inlägg för att visa dem vid rätt tidpunkt.
Här är till att börja med några aktuella bilder från paludariet. Ormbunkarna kräver ständig rensning för att de inte ska ta över fullständigt. Så här ser det ut ett par veckor efter en rensning.

Paludarium mars 2012 Paludarium mars 2012 Nepenthes Stammen på mitträdet Vattenfallet

3 kommentarer till “Äntligen dags för lite uppdateringar”

 1. mattias skriver:

  Ser riktigt finnt ut. Verkar ha vuxit rejält.Hur ofta vattnar du terrariet? Har själv just köpt ett par Pumilo nancy men tror att de blir svårt att på dom o lägga ägg dock, men vi får se.

  • Stefan skriver:

   Pumilo nancy har jag aldrig sett förut, men de ser fin ut på googlade bilder.
   Angående vattningen har vi ju allt på tidur. Dimsprut mellan 10 och 20 sekunder varje timme under dagen. I paludariet har vi dessutom Epiweb-vattning ett par gånger om dagen och vattenfallet som skvätter en del.
   Tyvärr har vi blivit tvungna att stänga av Epiwebb-vattningen i grodskåpen på grund av läckage, men vattningen är mest till för att få mossan att växa i Epiweben. Övriga växter och grodorna är nöjda med den ökade luftfuktigheten dimman ger.

 2. Kjell Enquist skriver:

  Hej
  Är in då och då för att kolla hur allt utvecklas. Jag tycker ni har lyckats mycket bra med era stora projekt. Helt i min smak och bland de bästa jag sett på nätet.

Skriv en kommentar

Observera att kommentaren inte visas förrän vi godkänt den, ifall det är första gången du skriver något.